Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Širi se istraga?

Marina Lovrić Merzel peglala službene kartice za privatne troškove?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Marina Lovrić Merzel ponovno je ispitana u USKOK-u koji širi istragu protiv nje, piše Večernji list.

Bivša sisačko-moslavačka županica Marina Lovrić Merzel, prošli je tjedan ponovno ispitana u USKOK-u koji širi istragu protiv nje, neslužbeno doznaje Večernji list.

Pročitajte i ovo Policija istražuje smrt Ukrajinca Uhićen je FOTO Policija otkrila tko je ubio Ukrajinca u Slavonskom Brodu, objavili i što je s ostalim privedenima Dragan Kovačević - 2 On najavio kaznenu prijavu USKOK podigao optužnicu protiv Dragana Kovačevića: Za mito uzimao skupa odijela

USKOK ovaj put istražuje sumnje u nenamjensku potrošnju preko službenih kartica koji, sumnja USKOK, nemaju veze sa službenim dužnostima bivše županice, piše list.

MIP spriječio kazneni postupak protiv Marine Lovrić Merzel!

Sumnjivo im je što je županica u srpnju 2009. i travnju 2011.  potrošila poveće iznose u luksuznim hotelima, restoranima i barovima u Opatiji te okolici, javlja Večernji.

Navodno je Merzel tada privatno bila u jednoj riječkoj poliklinici koja se bavi i estetskom kirurgijom. Smještaj u skupom hotelu i obroci, piše list, u skupim restoranima plaćeni su službenom karticom, a do tamo je vozio službeni automobil. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene