Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lažna diploma?

Marina Kraljević Gudelj dobila otkaz: 'U šoku sam, ne znam kako sam došla doma!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
MUP kaže kako je dobio potvrdu fakulteta da Marine Kraljević Gudelj nema u evidenciji diplomanata.

Marini Kraljević Gudelj, glasnogovornici PU splitsko dalmatinske, jutros je uručen otkaz. Njezina diploma nije prošla sigurnosnu provjeru i označena je kao neoriginalna, rekla nam je u telefonskom razgovoru.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Drama na Črnomercu Lažno prijavio da je ispred trgovačkog centra postavljena bomba: Policija ga uhvatila Ilustracija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća na jugu Hrvatske: Sedam osoba ozlijeđeno u sudaru

"Ja se osjećam grozno, samo to mogu reći. Bila sam u šoku, ne znam uopće kako sam došla doma. Ovo je jedna jako ružna i ponižavajuća stvar", izjavila je sada već bivša glasnogovornica PU splitsko dalmatinske koja je sve sumnje opovrgnula.

>> Afera lažna diploma: Punih 6 godina radio na osnovi potvrde

U dopisu Ministarstva unutarnjih poslova piše kako su zaprimili službeni dopis obrazovne institucije da se Marina Kraljević Gudelj ne nalazi u evidencijama diplomanata.

>> Pročelnica ureda župana dobila otkaz zbog 'nevjerodostojne diplome'

U MUP-u je radila gotovo 8 godina, a diploma joj je i ranije bila na sigurnosnoj provjeri, kada je počinjala raditi u Sigurnosno obavještajnoj agenciji, rekla nam je Gudelj.

"Ne mogu vam opisati koliko je sve to ružno, ali ja vjerujem u pravnu državu i vjerujem da će sve doista biti u redu", zaključila je. Gudelj kaže da nije poklonica teorija zavjere i ne želi spominjati političke konotacije, već vjeruje da je samo riječ o grešci.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene