Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nestala u N. Zagrebu

Marica još nije nađena: Policija pregledava snimke nadzornih kamera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
44-godišnja Marica Haračić nestala je prije 10-ak dana na području Novog Zagreba.

Marica Haračić nestala je u srijedu 16. siječnja, a nestanak je policiji iste večeri, kad mu se supruga nije vratila kući, niti javljala na uredski telefon i mobitel, prijavio 46-godišnji suprug.

Pročitajte i ovo Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Prva izjava Dankina oca nakon nestanka djevojčice: Poslao tri poruke - o Danki, policiji i svojoj obitelji Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Dankini roditelji nakon razgovora napustili policijsku postaju: Jedan detalj upao je u oči

On je za Dnevnik.hr ispričao kako je suprugu te srijede oko 8:15 sati ujutro dovezao do tržnice Utrina u Novom Zagrebu. U susjednom neboderu, na Barčevom trgu , Marica Haračić ima ured i vodi vlastiti knjigovodstveni servis.

>> Obitelj moli za pomoć: Jeste li vidjeli ovu ženu?

Zagrebačka je policija odmah po nestanku 44-godišnjakinje poduzela potrebne mjere i radnje na širem području mjesta nestanka, a snimke s nadzornih kamera, s više postavljenih lokacija u naselju Utrine i Zapruđe, istražitelji još pregledavaju, zbog velike količine snimljenog materijala, odgovor je na upit Dnevnik.hr-a o tijeku potrage za nestalom Maricom Haračić.

Imate li kakvih saznanja svakako ih javite policiji na 192 ili obitelji Haračić na brojeve telefona 01/6570617, 091/3636299 i 091/6570 617.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene