Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Misteriozni nestanak

Obitelj moli za pomoć: Jeste li vidjeli ovu ženu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sada već više od tjedan dana obitelj Haračić iz zagrebačkog naselja Klara traga za svojom majkom i suprugom Maricom, koja se prošle srijede nije vratila s posla. Obitelj je očajna i moli pomoć u potrazi.

Marica Haračić nestala je u srijedu 16.siječnja, a nestanak je policiji iste večeri, kad mu se supruga nije vratila kući, niti javljala na uredski telefon i mobitel, prijavio 46-godišnji suprug Mujo.

Pročitajte i ovo Besplatna sljemenska žičara - 1 Svi na Sljeme Zagrepčani napokon dočekali i taj dan: "Odlična inicijativa, ali ne bi bilo loše još nešto" Nestala djevojčica Danka osmi dan potrage Oglasila se policija o snimci iz Beča na kojoj je djevojčica koja nalikuje Danki

On je u telefonskom razgovoru za Dnevnik.hr ispričao kako je suprugu Maricu , te srijede oko 8:15 sati ujutro dovezao do tržnice Utrina u Novom Zagrebu. U susjednom neboderu, na Barčevom trgu , Marica Haračić ima ured i vodi vlastiti knjigovodstveni servis. Tada je Mujo zadnji put vidio svoju suprugu.

Policija je idućeg dana, u četvrtak 17.siječnja obavila pretragu ureda nestale žene, a Mujo , jedva govoreći kroz suze, kaže.'Kad smo ušli unutra, sve je tamo bilo, sve njene stvari, njena torba, sve kartice, dokumenti, novčanik, znate baš sve što jedna žena nosi u torbi, ništa nije nestalo. Osim njenog mobitela. Njega nisu našli. Ali njena toba je bila tamo, ona nikud ne ide bez svoje torbe'

Prošlog su petka 18.siječnja djeca i suprug polijepili plakate diljem grada, od utrinske tržnice, preko mostova, ZET-ovih stajališta, Glavnog kolodvora, do Trga bana Jelačića. Mujo i djeca, učenica srednje medicinske i 22-godišnji sin, student informatike, teško se nose s ovom situacijom.

'Što da vam kažem, očajan sam, očajan. I djeca i ja , naročito moja Alma, ne može dijete u školu ići, jer stalno plače. Išla je danas, ali su je poslali kući.Plače za mamom. Anel to više drži u sebi, ali i njemu je teško. Moja Marica nije imala ni sa kim problema, stalno mislim što je s njom, je li oteta ? Ja sam van sebe, ne spavam, ne jedem, ne znam više gdje da je tražim, kud da krenem.'

Nestala Marica Haračić visoka je 177 cm, srednje tjelesne građe, smeđih očiju i smeđe kose sa svjetlim pramenovima, a na dan nestanka bila je obučena u tamnoplave traperice, krem pernatu jaknu i gojzerice.
Iz zagrebačke policije nam potvrđuju priču supruga nestale Marice Haračić, a detalje o lokaciji i vremenu nestanka, te fizički opis nestale 43-godišnjakinje možete pronaći na internet stranici www.nestali.hr, Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba.

Imate li kakvih saznanja svakako ih javite policiji na 192 ili obitelji Haračić na brojeve telefona 01/6570617,  091/3636299 i 091/6570 617.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene