Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osmi put zaredom

Maraton u spomen na poginule branitelje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bjelovarski branitelji i ove su godine organizirali biciklistički maraton povodom dana pobjede i domovinske zahvalnosti.

Tradicionalno, već osmi put zaredom, u spomen na poginule prijatelje hrvatski branitelji odvozit će 600 kilometara dugu biciklističku dionicu. Plan je u tri dana, s polaskom iz Bjelovara, obići mjesta koja su bjelovarski branitelji štitili u Domovinskom ratu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ima li kraja sapunici? Saga o praznoj fotelji ministra branitelja: Premijer, osim Brkića, na stolu želi još imena Slika nije dostupna HVIDRA oko prosvjeda 'Da Ministarstvo branitelja radi kao zagrebački Ured ne bi bilo šatora u Savskoj 66'

>> Podijeljene hrvatske zastave

'Svaki put je to nezaboravno i veličanstveno, na taj način obilježavam Dan pobjede, hrvatskih branitelja i domovinske zahvalnosti', rekao je Miroslav Dragašević, umirovljeni hrvatski branitelj. 'Sva sela koja smo prolazili ljudi su nam odobravali, poticali su nas, trubili su sa automobilima tako da smo vidjeli da stvarno to što Miro radi ima neku svrhu', dodao je Dražen Pleško, hrvatski branitelj.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene