Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nemiri u Beogradu

"Mali odmor prije poslijepodnevnih aktivnosti": Dok prosvjednici traže njegovu ostavku Vučić igra šah

Vučić i Stefanović igraju šah (Foto: Twitter)
Vučić i Stefanović igraju šah (Foto: Twitter) Foto: Platforma X
Dok pred njegovim uredom traju prosvjedi, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić u zgradi Predsjedništva igra šah s ministrom unutarnjih poslova Nebojšom Stefoanovićem.

"U Predsjedništvu kratak odmor prije poslijepodnevnih aktivnosti. Srbija hrabrosti i poštenja uvijek pobjeđuje nasilnike", poručio je Vučić na Twitteru i podijelio fotografiju partije šaha sa Stefanovićem

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Ostao bez teksta VIDEO Novinar jednim pitanjem zaledio Vučića: "Čestitam, pobijedili ste" Aleksandar Vučić Težak udarac Vučićev SNS nije skupio većinu u Beogradu: Slijede novi izbori?

Podsjetimo, u tijeku je novi prosvjed u Beogradu protiv predsjednika Aleksandra Vučića. Prosvjednici su se okupili pred zgradom Predsjedništva Srbije u kojoj je Vučić održao konferenciju za novinare. Okružili su zgradu i traže njegovu ostavku.

Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije, održao je konferenciju za novinare u zgradi Predsjedništva Srbije u podne. U isto vrijeme prosvjednici su probili policijski kordon i došli do samog ulaza u zgradu. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene