Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Majka jedne od napadačica

'Moju su kći maltretirale i vukle za kosu!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slučaj maloljetničkog nasilja potresao je Metković. Iako se smatralo da za premlaćivanje djevojčica nije bilo motiva, majka jedne od napadačica kaže da je njena kći samo reagirala na izazivanje.

'Moja je kći sudjelovala i priznala da su pogurale tri djevojčice, jedna je pala, ali nikakvog cipelarenja poslije toga nije bilo što odgovorno tvrdim. Sve je napuhano', tvrdi majka jedne od djevojčica, Magdalena Šiljeg. Tvrdi kako se uzrok vuče već neko vrijeme te da su djevojčice psihički maltretirale njenu kćer i povlačile je za kosu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Inspekcija: Nije bilo propusta Nikša Kaleb razmislit će o tužbi škole Slika nije dostupna Težak oblik nasilja Tri učenice pretukle kćer Nikše Kaleba i njezine prijateljice

Kaže kako ne opravdava nikakav oblika nasilje no da je njena kći se samo pokušala obraniti jer je bila izazvana. Također smatra kako škola ni po čemu nije zakazala, da su je odmah zvali te da je s djetetom provela dva dana u školi davajući pismene izjave o onom što se dogodilo. 'Pokušala sam kontaktirati i s drugim roditeljima no oni ne žele razgovarati i vjeruju svojoj djeci koja kažu da su premlaćena. Ja sam željela da to raspravimo kao ljudi', tvrdi Magdalena Šiljeg koja svaki dan kći prati u školu jer se boji reakcija drugih ljudi.

Podsjetimo usred bijela dana u središtu Metkovića potukle su se učenice sedmog razreda osnovne škole. Pritom su fizičke ozljede zadobile tri djevojčice, među kojima je i kći bivšeg rukometaša Nikše Kaleba. Roditelji su odlučili javno progovoriti u nadi da će potaknuti institucije da rade svoj posao i spriječe nasilje među djecom. Naime, incident se dogodio u školskom dvorištu, no učenice tvrde, nitko od zaposlenika nije reagirao kako bi nasilje spriječio. Slučaj je prijavljen policiji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene