Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Majka Ane Rukavine stradala u prometnoj nesreći

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Marija Rukavina, majka pokojne novinarke Ane Rukavine, koja je i voditeljica zaklade koja nosi ime njezine kćeri, ozlijeđena je u prometnoj nesreći koja se dogodila kod Trilja.

Odmah nakon nesreće Marija Rukavina prevezena je u splitsku bolnicu, a potom je prebačena u Zagreb na KBC Rebro.

Pročitajte i ovo Djevojčica uz majku pije sok Saslušana na sudu Užas u Beogradu: Otkriveno što je majka stavljala u sokove maloljetnoj kćeri tijekom njezina liječenja Ilustracija kod Omiša Teška nesreća: Dva prijatelja se vozila na motoru, jedan je poginuo, drugom se bore za život

Kako doznajemo, Marija Rukavina je zadobila ozljedu kralježnice, točnije ozlijeđena su joj dva pršljena.

U ponedjeljak će liječnici vidjeti hoće li biti potrebna operacija. S njom u automobili bili su kći Gordana i njezin suprug koji su prošli bez posljedica. 

Vozili su se Golfom kad im je iz suprotnog smjera izletio Passat. Pokušavajući ga izbjeći sletjeli su s autoceste i udarili u drvo. Vozač Passata nastavio je svoju vožnju prema granici s BiH. 

U Zakladi Ana Rukavina potvrdili su nam informaciju o događaju te su nam rekli kako voditeljica Zaklade mora sljedeće vrijeme strogo mirovati. Također su naglasili kako ne namjeravaju izlaziti u javnost s posebnim priopćenjima.

- Mariji Rukavini i njezinoj obitelji potreban je mir pa molimo medije za razumijevanje. Zaklada će normalno nastaviti s radom za vrijeme oporavka Marije Rukavine, rečeno nam je u Zakladi.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene