Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Umjesto Josipa Salapića

U HDZ-u već 20-ak godina: Maja Grba Bujević postala saborska zastupnica

Maja Grba Bujević, šefica Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu i članica Nacionalnog stožera danas je prisegnula na mjestu zastupnice u Saboru.

Grba Bujević je bila zadnja na listi HDZ-a u sedmoj izbornoj jedinici te je osvojila 3.618 glasova

Pročitajte i ovo Maja Grba Bujević A sektor joj gori Ovo morate vidjeti: Maja Grba-Bujević opet bježi od novinara, izgubila živce pa reporterki Dnevnika Nove TV poručila - "Vi mene ganjate po Hrvatskoj, tražit ću zaštitu" Dan hitne pomoći - 4 dan hitne pomoći Hitnjaci na simulaciji lančanog sudara: Došla je i Grba Bujević, pitali je o slučaj u Sisku

U saborske klupe ide kao zamjena Josipu Salapiću, koji ne može obnašati dužnost zastupnika obzirom da je ujedno i državni tajnik u Ministarstvu pravosuđa i uprave. 

Grba Bujević je uoči današnje sjednice Sabora prvi put sujdelovala na sastanku kluba zastupnika HDZ-a.

Za razliku od šefa HZJZ-a Krunoslava Capaka koji je uporno odbijao reći je li član HDZ-a, Grba Bujević je krajem travnja otkrila kako je u stranci već 20-ak godina

Posljednjih dana, rad Nacionalnog stožera suočava se brojnim kritikama kako je riječ o političkom tijelu koje donosi političke odluke. Predsjednik Zoran Milanović je pak Stožer nazvao paratijelom te ustvrdio kako bi Sabor trebao sudjelovati u donošenju odluka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene