Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OBRAČUN NA TWITTERU

Urnebesan odgovor Anke Mrak Taritaš na poziv Milana Bandića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iskusna tviterašica Anka Mrak Taritaš s lakoćom je odbrusila aktualnom gradonačelniku Milanu Bandiću na njegov politikantski poziv.

Milan Bandić, gradonačelnik Grada Zagreba, pozvao je danas na Twitteru Anku Mrak Taritaš, svoju suparnicu u predstojećem drugom krugu lokalnih izbora za mjesto gradonačelnika, da "bude sa mnom na svim važnim gradskim događajima. Unatoč izborima, gradski projekti ne smiju stati. Dobrodošli!"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Odbio dolazak na sučeljavanje Mrak Taritaš: Bandić se ponaša kao kukavica, ima ona pjesma 'Kad Miki kaže da se boji' Slika nije dostupna Obrađeno 100 posto glasova Bruna Esih slavi, otkrila hoće li dati podršku Milanu Bandiću

Odgovor Mrak Taritaš, iskusne tviterašice, bio je urnebesan: "Svakako. Dođem čim bude gradskih projekata".

Podsjetimo, HNS-ovka je nedavno poklopila i Velimira Bujanca, koji je na svoj Facebook profil stavio fotografiju na kojoj se vidi Mrak Taritaš kako u baloneru prolazi pokraj reklame na kojoj je manekenka u donjem rublju te dopisao "Bez komentara", na što je ona na svom Facebooku napisala: "Ono kad te vrijeđa visok, plav i zgodan muškarac, atletske građe. #CroatianTragedies".

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene