Obavijesti Video Pretražite Navigacija
moj.report@novatv.hr

Evo što je za vas ljubav...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dragi čitatelji, pozivamo vas da nam uoči Dana zaljubljenih kažete i pokažete, što je za vas ljubav.

Danas, dan uoči Dana zaljubljenih, mnogi mozgaju kako na taj dan razveseliti svog partnera i kako mu iskazati svoju ljubav. Nas zanima, što je za vas, naše čitatelje, ljubav. Ne nužno ljubav prema vašem partneru, možda najviše volite roditelje, prijatelja, kućnog ljubimca ili pak nešto sasvim drugo.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna RAZVOJ NOVIH PLATFORMI Katastrofalna je godina iza novinskih izdavača: Ljudi sve manje kupuju novine, a tržište se okreće digitalnim izdanjima Imate vijest, priču ili problem? Pišite nam hvala vam! Još bliže vama! U samo jednom kliku šaljite nam vijesti, priče i probleme, mi ćemo ih objaviti, ali i pokušati riješiti

Pozivamo vas da nam šaljete svoje ljubavne poruke ili fotografije s onima koje najviše volite, a mi ćemo ih objaviti povodom Valentinova. Javite nam se mail adresu moj.report@novatv.hr i recite nam što je za vas ljubav.

Valentinovo mi nije osobito milo, ali neka ga, meni ne smeta

Legenda o Danu Svetog Valentina ima podužu povijest, koja seže sve do Staroga Rima, točnije do 3. stoljeća kada je car Klaudije vojnicima zabranio ženidbu kako ne bi izgubili želju za borbom i ratovanjem. U to vrijeme svi su se svećenici, tada mlade religije, kršćanstva, pokorili toj naredbi osim jednog - Valentina koji je parove odlučio vjenčati u tajnosti.

Kad je car otkrio što Valentin radi dao ga je pogubiti, a sam Valentin uskoro je među vjernicima postao poznat i štovan kao zaštitnik zaljubljenih.

A evo što je za naše čitatelje ljubav...

'Ljubav je... Svuda oko nas, u pogledu naših partnera, u osmjesima naše djece, u vječitoj brizi naših roditelja, u razgovorima s prijateljima, u veselju kućnih ljubimaca, u ljepoti prirode, u zrakama sunca, u kapima kiše, u jutarnjoj žurbi, u večernjem miru... Ona je svuda... Samo smo previše zauzeti brzim tempom života da bismo je primijetili i osjetili. Nemojmo dozvoliti da slavimo ljubav samo jedan dan u godini. Slavimo je svakoga dana... U svemu gore navedenom. Ljubav pokreće svijet i zemlja se radi nje još uvijek vrti. Volite i budite voljeni...Jer sretan čovjek je onaj tko voli i tko je voljen. Sretno vam svima Valentinovo!A mojoj ljubavi... Hvala na lijepim godinama, trenucima, poljupcima, zagrljajima, razgovorima, hvala za svaku ružu kupljenu bez povoda, kao i za one donesene povodom nečega (draže su mi one prve:)), hvala što se iz dućana uvijek vratiš s mojom najdražom čokoladom, hvala na sitnicama kojima me stalno podsjećaš da sam sretna jer sam voljena i volim... Hvala za LJUBAV...Volim te...Tvoja Tina.' (Tina Eldić)

'Ljubav je za mene moja obitelj! Moja najdraža kćer Nina koju volim najviše na svijetu i moj muž Niko koji mi je podario najljepše trenutke života... JER ONI SU MOJE SVE! Volim vas najviše!!! <3' (Nataša Babić)

'Ljubav je kad ti je užasan dan, a on te pita kako si? Ti odgovoriš - ok sam... A on te pogleda u oči, čvrsto zagrli i kaže - znam da nisi.' (Anonimno)

'Bogat si onoliko koliko voliš! Ovo je moja trostruka ljubav i jedino, pravo bogatstvo.Volim vas...' (Sanja Šimunić)

'Bratska i sestrinska ljubav...' (Katarina Divić)

'Ljubav... Ta riječ s pet slova ima mnogo značenja... I mogla bih o njoj puno pisati...Meni se taj trenutak dogodio prije dvije godine...I vjerujte mi da se dogodi tako spontano, kad se najmanje nadaš, jednostavno, trebaš se prepustiti tom osjećaju i uživati! Taj dan je bio jako ružan i kišan da sam ga jednostavno htjela prespavati... Ali ne. Posao i obaveza to ne dopuštaju... Na poslu nije bilo nešto posebno... Kiša pada nema nikog, ja jednostavno bacim pogled kroz prozor... I ugledam te korake i pokrete prema meni... Te oči imaju neki sjaj u sebi... Da jednostavno sve zaboraviš oko sebe... Te ruke, taj dodir... Jednostavno se prepustiš i uživaš u svakom momentu... Trnci u trbuhu, obožavaš njegovu blizinu... Topiš se... To su samo neki pojedini osjećaji da znaš to je to, ono pravo...' (Gordana Zlojutro)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene