Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obiteljska zabava

Ljetno osvježenje: 3 aquaparka u Hrvatskoj koja morate posjetiti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zip line ravno do bazena, kreveti za opuštanje vodenom masažom i 'lijena rijeka' samo su neke od atrakcija koje vas očekuju u našim najboljim vodenim parkovima

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Mihovil Španja ''Što prije zaboravite uspjeh, to ćete ga prije ponoviti'' Slika nije dostupna Hoću, mogu, znam Mihovil Španja: Motivacijski govor koji će vam pomoći u ostvarivanju ciljeva

Ako ove godine nemate godišnji ili se pak želite odmoriti od prenapučenih plaža predlažemo da se počastite danom za pamćenje. Zabavite se s obitelji na cjelodnevnom izletu u jednom od najboljih vodenih parkova. Zip line ravno do bazena, kreveti za opuštanje vodenom masažom i 'lijena rijeka' samo su neke od vodenih atrakcija koje vas očekuju u ova tri aquaparka u Hrvatskoj koja morate posjetiti.

1. Istralandia
Smješten na površini od 80.000 m2, te udaljen od mora svega 5 km, Istralandia je vodeni park koji nudi cjelodnevnu zabavu za sve ukuse i uzraste, a svoja vrata ove godine otvorio je 13. lipnja. Tu su brojni tobogani raznih dimenzija, bazen s valovima koji je najveći na Sredozemlju te veliki amfiteatar za održavanje koncerata, priredbi, nastupa...

Odrasli mogu uživati u hidromasažnom bazenu na dva nivoa sa slapovima te klupama i krevetima za opuštanje vodenom masažom, a djeca u plitkom bazenu s vodenim dvorcem, otvorenim i zatvorenim toboganima, vodenim efektima i prskalicama te vodenim igraonicama. Ovaj park osvojio je svojevrsnog 'Oscara zabavnih parkova' 2014. u Rimu, stoga ako ste u Istri, ovdje morate na kupanje!

2. Solaris Beach u srcu Dalmacije
Solaris Vodeni park je prvi tematski vodeni park u Dalmaciji te je otvoren od 15. lipnja do 15. rujna. Njegov jedinstven dizajn i bogat sadržaj neće vas razočarati. Obuhvaća široki spektar obiteljsko-društvenih atrakcija, igara i zanimljivosti prilagođenih djeci svih uzrasta te odraslima. Pustite da vas vodi 'lijena rijeka', svratite ispod velike bačve koja s najviše točke aquaparka na 13.5m svakih nekoliko minuta istrese vodu na veselje svih ljubitelja vodene zabave.

Spuštanje na čak šest različitih tobogana, mlaznice, prskalice i vodopadi, samo su dio avanture koja će vas potpuno obuzeti.

3. Aquapark Termi Sveti Martin
Spustite se niz tobogan, skočite u bazen, zagrizite u zdrave snackove, osvježite se uz svježe iscijeđene prirodne sokove, zaboravite na sve brige u hladu i zabavite se sa svojom obitelji kao nikada do sada. Aquapark Termi Sveti Martin na samom sjeveru Hrvatske s velikim vodenim površinama, gusarskim brodom, odbojkom na pijesku, brojnim whirpoolima, aquabarom i ostalim vodenim atrakcijama dio su ljetnog kupališta koje je otvoreno od 10. lipnja pa sve do početka rujna.

Svi ljubitelji opuštanja mogu isprobati i masažu ispod baldahina, a oni željni adrenalina novu ponudu, 'let' zip line-om dugačak skoro 200 metara do samog kupališta. Od ostalih adrenalinskih atrakcija koje Terme Sveti Martin donose u suradnji s Accredo Centrom tu su i izleti quadovima, vožnje bergovima kao i battle archery.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene