Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ministrova poruka

Linić o tvrdnjama poreznih inspektora: Nikakve prijetnje nas neće uplašiti!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je Porezna uprava jučer objavila kako njihovi inspektori i obitelji na jugu doživljaju ozbiljne prijetnje, ali i neugodnosti provjeravajući izdaju li ugostiteljski objekti račune, ekipa Dnevnika Nove TV je o tome pitala i ministra financija.

Naime, masovne kontrole na Jadranu dovele su do žalbi ugostitelja tvrdeći kako ih poreznici varaju, dok su poreznici u kontaktu s policijom zbog prijetnji. Ministar poručuje - nikakve prijetnje nas neće uplašiti.

>>
POREZNA NA NOGAMA: Prijete našim inspektorima i njihovim obiteljima!

'Poruke svima onima koji zaista prezaju za sredstvima koja nisu primjerena: neće samo biti kontrole i nadzori vezano za fiskalizaciju. Ući ćemo u sve moguće kontrole, njihove imovine, porijekla imovine i vrlo jasno - porijekla prihoda', kazao je ministar financija Slavko Linić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pročitajte i ovo KBC Zagreb Sasula uvrede Prijetila ravnatelju KBC-a jer nije dobila specijalizaciju: "Crknite Hercegovci, pi*ka vam materina ustaška'" Policija provodi pojačan nadzor u prometu U Zagrebu Policija upala na car meet i podijelila kazne: Ovakve situacije mogu biti opasne

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene