Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Lepoglava: Uručeni ključevi stanova invalidima iz Domovinskog rata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor uručila je u Lepoglavi ključeve i rješenja za useljenje u devet stanova hrvatskim ratnim vojnim invalidima iz Domovinskog rata.

Stanovi su kupljeni odlukom Vlade u prosincu 2006. godine od Agencije za pravni promet nekretninama, a u njima su zbrinuti ratni vojni invalidi kojima je utvrđena invalidnost od 70 posto do 50 posto. Ukupna vrijednost izgrađenih stanova je oko 3,2 milijuna kuna, istaknula je Kosor.

Pročitajte i ovo Tomislav Rosandić, suvlasnik zgrade Smještaj za strane radnike? Službe na terenu, stanari zgrade u centru Zagreba nestpljivi: "Želimo što prije saznati o čemu se radi" Policija traži ove osobe - 5 objavljene fotografije Policija traži ovo dvoje ljudi zbog provale u stan: Prepoznajte li ih?

Do kraja kolovoza ove godine bit će dodijeljen ukupno 141 stan u Metkoviću, Klanjcu, Sinju i drugim gradovima, najavila je Kosor.

Trenutno se gradi 441 stan, a priprema gradnja 381 stana. 

Dosad je za stambeno zbrinjavanje vojnih invalida i članova obitelji smrtno stradalih, zatočenih i nestalih branitelja izdvojeno preko milijardu kuna, a dovršeno je i stambeno zbrinjavanje 100 postotnih ratnih vojnih invalida I. skupine.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene