Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Smještaj za strane radnike?

Službe na terenu, stanari zgrade u centru Zagreba nestpljivi: "Želimo što prije saznati o čemu se radi"

Aktualno Galerija Zgrada - 3 Zgrada - 3 Foto: Vijesti u 17 Zgrada - 2 Zgrada - 2 Foto: Vijesti u 17 Zgrada - 1 Zgrada - 1 Foto: Vijesti u 17 +0 Tomislav Rosandić, suvlasnik zgrade Galerija 1/4 >>
Dok stanari stana u centru Zagreba čekaju izvješće izvida nadležnih službi, pred njihovom zgradom dežura zaštitarska služba. Što misle o tijeku situacije pitala ih je Amela Čilić.

Građevinska inspekcija, policija i zagrebački Zavod za zaštitu spomenika kulture izašli su na teren kako bi provjerili što se događa sa stanom u središtu grada za koji se sumnja da se nelegalno preuređuje.

Dok stanari čekaju očitovanje nadležnih službi, pred zgradom od nedjelje navečer dežura zaštitarska služba propuštajući ulazak samo stanarima.

Naime, kako je već izvijestio Dnevnik Nove TV, u toj se zgradi jedan poslovni prostor u najmu prenamjenjuje za smještaj 80 stranih radnika, a da nitko o tome nije zatražio suglasnost suvlasnika zgrade.

Pročitajte i ovo Hosein Amirabdolahian, iranski ministar vanjskih poslova Hutisti zauzvrat nešto obećali Opomena SAD-u iz Teherana: "Ansar Alah nastavit će s napadima sve dok traje genocid u Gazi"

Pročitajte i ovo Andrej Plenković, Nikola Grmoja Aktualno prijepodne Dohvatili se Plenković i Grmoja, komplimenti su letjeli na sve strane: ''Savjet - ni pod utjecajem opijata ne surađujte s njima!''

Stanarima sad preostaje samo pričekati završetak izvida.

Tomislav Rosandić, suvlasnik zgrade rekao je reporterki Ameli Čilić da očekuje da se situacija nastavi riješavati što bržim tempom.

"Želimo što prije saznati o čemu se radi, na čemu smo i da znamo kako dalje", rekao je.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene