Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lova, lova...

Kujundžić: u kampanji ću potrošiti do 50 tisuća vlatitih kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svi kandidati za predsjednika države dužni su objaviti okvirne podatke o visini i izvoru vlastitih sredstava za kampanju.

Kandidat Saveza za Hrvatsku za predsjednika države Milan Kujundžić objavio je u petak kako će u predsjedničkoj kampanji potrošiti najviše 50 tisuća 'vlastitih' kuna.

Pročitajte i ovo Nejednaki pred zakonom - 3 nejednaki pred zakonom Kad je država jednima majka, a drugima maćeha: Pali na natječaju vrijednom milijun kuna zbog - pogrešne boje konca! Slika nije dostupna Bivši ministar Iz Sabora potvrdili da je Kujundžić tražio aktiviranje saborskog mandata

"Kujundžić će u kampanji potrošiti vlastitih sredstava u visni od najviše 50 tisuća kuna i to isključivo iz plaće koju zarađuje u KBC Dubrava", objavljeno je na službenim stranicama Kujundžićeva izbornog stožera.

Kujundžić: Treba provesti funkcijsku lustraciju, političku i gospodarsku

Svi kandidati za predsjednika države dužni su objaviti okvirne podatke o visini i izvoru vlastitih sredstava za kampanju. To trebaju učiniti u roku tri dana od dana objave pravovaljano predloženih kandidatura. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene