Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drag mu je, ali...

Beljak: Božo Petrov je vilenjak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik HSS-a Kreško Beljak izjavio je u subotu u Babinoj Gredi, komentirajući jamstva čije ispunjenje traži Most od SDP-a i HDZ-a kao preduvjet za poslijeizborne pregovore, kako ga ona podsjećaju na priču o vilenjacima, te da je Božo Petrov vilenjak.

"Božo Petrov je vilenjak. Doista mi je drag taj dečko, ali on nema pojma o politici. Nadam se da hrvatski birači neće dopustiti raznorazne ultimatume i ucjene i da neće dati da mercedes vozi dijete koje nema vozački", kazao je Krešo Beljak.

Pročitajte i ovo Božo Petrov, predsjednik Mosta Za Dnevnik Nove TV Petrov otkrio što će Most napraviti ako bude jezičac na vagi između HDZ-a i SDP-a: "Ako nas budu trebali..." Nikola Grmoja i Božo Petrov Biografija šefa Mosta Božo Petrov umalo je postao svećenik. Od Metkovića, Vrapča, neslavne Vlade, pa do prepuštanja političkih reflektora Grmoji

OVDJE ISPROBAJTE APLIKACIJU GDJE SAM 2016.

Dodao je kako je Božo Petrov zadnjih deset mjeseci sve pokazao "svojim urbi et orbi obraćanjima cijelom narodu, s bombastičnim najavama izjava koje nikada nismo čuli niti vidjeli, kao i obećanjem da neće koalirati ni s kim pa je doveo na vlast Karamarka i HDZ".

Predsjednik HSS-a Beljak u Babinoj Gredi sudjelovao je na predizbornom skupu Narodne koalicije za privremene parlamentarne izbore koji će se održati 11. rujna. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene