Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nisu neophodni za poslovanje

Kreće se u prodaju Agrokorovog helikopera, jahte i najluksuznijih automobila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izvanredna uprava Agrokora planira idući tjedan objaviti javni poziv za prikupljanje iskaza interesa potencijalnih kupaca zainteresiranih za kupnju helikoptera i jahte te najluksuznijih automobila koji su u vlasništvu Agrokora d.d..

“U ovom trenutku izvanredna uprava Agrokora razmatra prije svega prodaju pokretnina koje nisu neophodne za poslovanje Agrokora d.d. i operativnih kompanija u sustavu Agrokora", rekli su nam iz Agrokora i dodali:

"Kao prvi korak, izvanredna uprava Agrokor d.d. priprema javni poziv za prikupljanje iskaza interesa potencijalnih kupaca moguće zainteresiranih za kupnju helikoptera i jahte koji su u vlasništvu Agrokora d.d., koji će biti objavljen sljedeći tjedan. Također, izvanredna uprava radi na smanjivanju voznog parka Agrokora d.d. te se u kontaktu s leasing kućama rješava pitanje najluksuznijih automobila iz tog voznog parka, prije svega marki Mercedes, Range Rover i Audi, koji nisu neophodni za poslovanje kompanije.

Sve prodaje će se provoditi u skladu sa Zakonom o postupku izvanredne uprave u trgovačkim društvima od sistemskog značaja za RH te u skladu s jasnim pravilima koja garantiraju maksimalnu otvorenost procesa, a koja će biti objavljena na web stranicama kompanije".

Pročitajte i ovo Ilustracija zaostajemo za prosjekom Objavljeni su podaci o BDP-u, izjednačeni smo s Mađarskom i na začelju smo EU-a Ris na području Parka prirode Učka Lijepo iznenađenje U Parku prirode Učka snimljena je rijetka "velika zvijer": Ova divlja životinja na tom području nije viđena desetljećima

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene