Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vlada opovrgnula

Je li Kosor morala smirivati ministre nakon izjave o smjenama?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ured za odnose s javnošću Vlade Republike Hrvatske opovrgnuo je netočne novinske napise da je 'premijerka Jadranka Kosor na zatvorenoj sjednici morala objašnjavati poruku iz New Yorka', te da je 'smirivala ministre zbog smjena'.

Predsjednica Vlade Republike Hrvatske Jadranka Kosor na sjednici užeg kabineta samo je kratko informirala ministre o svojem posjetu Sjedinjenim Američkim Državama, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić komentirao i presudu Vučić konsterniran događanjima u Hrvatskoj: "Kako sad Europa ne reagira?" Tonči Glavina - 1 novo ime u vladi Tko je novi ministar turizma? Renta vilu od pola milijuna eura i na njoj masno zarađuje. Ima dva automobila, gumeni čamac, dionice...

>> Kosor najavila smjene ministara

>>'Ne unosite nemir među ministre, oni rade odgovoran posao'

Podsjetimo, premijerka Jadranka Kosor tijekom posjeta New Yorku, odnosno Ujedinjenim narodima, najavila je kadrovske smjene u vladi. Naznačila je još kako će i redovi HDZ-a biti popunjeni mladim snagama. Dan kasnije premijerka je zamolila novinare da ne licitiraju imenima ministara jer ih to čini nervoznima, a oni imaju ozbiljan i odgovoran posao u Vladi.

Nakon povratka iz službene pojete SAD-u Jadranka Kosor izrazila je zadovoljstvo učinjenim poslom i istaknula kako ne postoje nikakve kadrovske križaljke vezane uz rekonstrukciju Vlade, već 'samo jaka volja i želja da se bude uspješan u provedbi svih velikih projekata, koji su za Hrvatsku od povijesne i svake druge važnosti'.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene