Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Koncert za Luku

Na koncertu za Luku Ritza mladi dijelili zagrljaje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Povodom svjetskog Dana mladih na Jelačićevu trgu u Zagrebu održan je prosvjedni koncert posvećen tragično preminulom Luki Ritzu. Na koncertu se okupilo više od tisuću ljudi.

Lukini roditelji i prijatelji najavili su prosvjedne koncerte i u drugim hrvatskim gradovima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U sklopu projekta 'Svačije je pravo živjeti' Davor Gobac i sa slomljenom nogom za Luku Ritza Slika nije dostupna Koncert u čast L. Ritza 'Svačije je pravo živjeti': Ne može tako dalje!

'Danas je zaista prekrasan dan. Znali smo da će danas biti sunce, da ćemo imati Lukinu podršku od svugdje. Mislimo da radimo dobru stvar, drago nam je da su ljudi to prepoznali. I u institucijama se nešto pokrenulo, dobivamo pomoć sa svih strana', rekla je Lukina majka Suzana.

>> Na igralištu Grafičke škole održan koncert za Luku Ritza

>> Luku napali iz dosade!

Gradsko poglavarstvo anketom je pitalo mlade kako poboljšati sigurnost u metropoli, a oni su odgovarali kako je za to najbolje što više policije na ulicama. 

Na koncertu je bio i gradonačelnik grad Zagreba Milan Bandić koji je dao poruku mladima povodom svjetskog Dana mladih.

'Poručujem im da izvršavaju svoje obaveze, da se čuvaju i da što manje idemo u devijantno ponašanje', rekao je Bandić okupljenim novinarima.

Sličan koncert za Luku već je održan. Na igralištu Grafičke škole koju je pohađao i Luka Rutz, krajem listopada, okupilo se stotinjak učenika, poznanika, prijatelja i roditelji tragično preminulog mladića gdje su organizirali koncert 'Glazbom protiv nasilja'.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene