Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Promet djelomično normaliziran

Kolnici mokri i skliski, ponegdje magla

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Promet je djelomično normaliziran i teče jednim trakom, naizmjence, u mjestu Čeglje na staroj karlovačkoj cesti između Jastrebarskog i Karlovca, zbog prometne nesreće, izvijestio je jutros u 9 sati Hrvatski auto-klub.

Od 7,30 sati, vozi se također jednim trakom na državnoj cesti D 25 između Gospića i Baških Oštarija. Kolnici su mokri i skliski od kiše u Lici, Gorskom kotaru, središnjoj Hrvatskoj i Hrvatskom primorju, dok su na dionicama pod maglom uglavnom vlažni. Magla još mjestimice smanjuje vidljivost u središnjoj i sjevero-zapadnoj Hrvatskoj, posebice na dionicama autocesta: A 2 Zagreb-Macelj između čvorova Mokrice i Zaprešić, te na A 3 Bregana-Lipovac, između Ivanje Reke i Novske.

Pročitajte i ovo Autocesta - 2 Troškovi su znatno smanjeni Otvoren novi izlaz autoceste A1: Trebao bi rasteretiti lokalne ceste od kamionskog prometa Orkanska bura Stanje Autocesta Rijeka-Zagreb otvorena je za sva vozila, zbog orkanske bure prekinute brojne trajektne linije

Upozoravaju se vozači da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, te održavaju sigurnosni razmak između vozila. Tijekom dana gužve su moguće na prilaznim cestama marijanskim svetištima, a na mnogim je takvim mjestima promet posebno reguliran. Očekuje se veći broj hodočasnika, posebice na području Sinja, Rijeke (Trsat), Marije Bistrice i Aljmaša stoga se vozači upozoravaju na pojačan oprez.

U povodu blagdana Velike Gospe za teretna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona bit će zabranjen promet na važnijim državnim cestama danas, na blagdan, od 14 do 23 sata. Zabrana nema na autocestama, kao niti na Ličkoj magistrali (D 1). Za sav promet zatvorena je dionica državne ceste D 1, od Karlovačke ulice do spojne ceste sa Jadranskom avenijom (Puškarićeva ulica). Obilazak je Jadranskom avenijom i preko čvora Lučko.

Pojačan je promet osobnih vozila na GP Stara Gradiška, u oba smjera (čekanja su oko 30 minuta). Na ostalim graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene