Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Treba se pokloniti svim žrtvama

Grabar-Kitarović: ''Žao nam je svakog života, i srpskog i hrvatskog, svih koji su poginuli u Oluji''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović slaže se da se treba pokloniti svim žrtvama. ''Žao nam je svakog života, i srpskog i hrvatskog, svih koji su poginuli u Oluji i Domovinskom ratu općenito'', rekla je Predsjednica.

Srpsko Narodno Vijeće poklonit će se srpskim žrtvama vojno redarstvene akcije ''Oluja'', a s tim da se treba pokloniti svim žrtvama slaže se i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

Pročitajte i ovo 28. obljetnica VRO Oluje - 1 28. obljetnica Ovako će se slaviti Oluja: Poznati svi govornici, najavljen spektakularan vatromet, a neke braniteljske udruge već negoduju Slika nije dostupna u kninu Predsjednica na obljetnici Oluje objavila kandidaturu: ''I idućih 5 godina ću se viđati ovdje s vama kao predsjednica''

"Nadam se jednoga dana da ćemo biti u stanju zajedno obilježiti 'Oluju' kao akciju koja je prekinula velikosrpsku agresiju, velikosrpsku politiku u kojoj su žrtve bili i mnogi Srbi i koje su upravo njihovo lokalno vodstvo i vlasti iz Beograda istjerali iz njihovih domova.

Što se Hrvatske tiče, nama je žao apsolutno svakog života i srpskog i hrvatskog i svih koji su poginuli u Oluji i Domovinskom ratu općenito. Ne veselimo se ničijoj tuzi i vjerujemo u zajedničku budućnost svih hrvatskih građana", rekla je u Kninu predsjednica Republike.

Slaže se kninskim gradonačelnikom Markom Jelićem kada kaže da bi se trebalo pokloniti i srpskim žrtvama.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene