Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Entuzijastično

Predsjednica se pohvalila na Twitteru susretom s Trumpovim potpredsjednikom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kolinda Grabar-Kitarović, hrvatska predsjednica, pohvalila se na Twitteru susretom s američkim potpredsjednikom Mikeom Penceom u Münchenu.

"Srela sam američkog potpredsjednika Pencea. Drago mi je da dijelimo entuzijazam oko rada za dobrobit naših zemalja i snažne veze između Hrvatske i SAD-a", napisala je predsjednica na Twitteru.

Pročitajte i ovo Milanović o Kolindi - 7 Oštre izjave Bivši ruski veleposlanik komentirao eksplozivne optužbe bivše predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović Zoran Milanović TKO JE SABOTIRA I PROTIV NJE LOBIRA... Milanović o eksplozivnim optužbama Grabar-Kitarović: "Dajte im dovoljan štrik, pa će se već sami objesiti"

Predsjednica sudjeluje na konferenciji o sigurnost u Münchenu, a nije poznato hoće li biti bilateralnog susreta Grabar-Kitarović i Pencea. Još u petak taj susret nije bio dogovoren.  

''Predsjednica Grabar-Kitarović susrest će se s 9 šefova država. Još uvijek se ne zna hoće li biti susreta s američkim potpredsjednikom Mikeom Penceom. Taj susret nije dogovoren. Razgovarao sam s Predsjednicom u hotelu gdje se konferencija održava. Nema potvrdu, a kaže da bi joj bilo iznimno drago i da bi taj susret bio itekako važan za Hrvatsku", javio je iz Münchena Andrija Jarak, reporter Nove TV.

Kolinda Grabar-Kitarović objavila je tvit i s bilateralnog susreta s ruskim ministrom vanjskih poslova Sergejem Lavrovom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene