Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Na tisuće lajkova

Predsjednica objavila susret s rukometašima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Velikom brzinom raste broj likeova na objavama predsjednice Kolinde Grabar Kitarović. Objavila je dva videa - jedan uoči utakmice, a drugi nakon veličanstvene pobjede.

Manje od pola sata trebalo je predsjednici Kolindi Grabar Kitarović da prikupi više od 5000 likeova na Facebook objavu. Dva sata nakon objave broj likeova prešao je 20.000 i i dalje raste.

Pročitajte i ovo Ilustracija Rat u Europi Poljska bijesni jer je Rusija povrijedila zračni prostor: Varšava traži objašnjenje Moskve Ilustracija Rat u Europi Rusija napala Kijev i Lavov, uzbuna u Poljskoj: ''Ruski projektil je ušao u naš zračni prostor, digli smo avione''

U videu koji je objavila, predsjednica se pozdravlja s rukometašima prije izlaska na teren uz poruku 'Za našu Hrvatsku'. Društvo joj pravi suprug Jakov, a ona na sebi ima dres Domagoja Duvnjaka.

'Ako mi nemamo kraljicu za predsjednicu, ne znam stvarno tko je ima!', jedan je od komentara ispod objave.

Za našu Hrvatsku!!!!

Posted by Kolinda Grabar-Kitarović on Wednesday, 27 January 2016

Nakon utakmice predsjednica je objavila još jedan video. Ovaj put s rukometašima se pozdravlja na terenu nakon veličanstvene pobjede protiv Poljske. Bez sumnje i on će prikupiti tisuće likeova jer samo sedam minuta nakon objave već ih je bilo gotovo sedam i pol tisuća.

Za svoju Hrvatsku! Bravo dečki :)

Posted by Kolinda Grabar-Kitarović on Wednesday, 27 January 2016

Hrvatski rukometaši izborili su polufinale EURA nakon što su senzacionalno u Krakowu svladali domaćina Poljsku s 37-23 (15-10) u jednoj od najnevjerojatnijih utakmica u povijesti hrvatskog sporta.

 

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović zajedno sa suprugom pozdravila je naše rukometaše i zaželjela sreću u današnjoj utakmici. #iznadsvihHrvatska #crohandball

Posted by HRS on Wednesday, 27 January 2016

Predsjednica je prije dolaska na utakmicu Hrvatske rukometne reprezentacije bila na obilježavanju 71. godišnjice oslobođenja Auschwitza.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene