Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uputila i apel

Oglasila se Predsjednica: Osudila tri napada

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U priopćenju objavljenom na službenim stranicama, predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović osudila je ''svaki oblik nasilja i nesnošljivosti''.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Pročitajte i ovo Napad na Ukrajinu - 1 Oštećena bolnica Rusija izvela novi napad: U gradu Černihivu poginulo najmanje 13 ljudi Bruna Papić i Jakov Aranza - 1 Što poduzeti? Djelatnici Hitne svakodnevno se nose s potencijalno opasnim situacijama: "Nasilje se događa stalno, prijetnje, ucjene, uvrede, psovke"

''Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović osuđuje svaki oblik nasilja i nesnošljivosti. Sukladno tome, osuđuje premlaćivanje 18-godišnjeg azilanta u Karlovcu, huliganski napad koji se dogodio nakon košarkaške utakmice između Cedevite i Partizana te vandalski čin bacanja suzavca u noćni klub.

Predsjednica Republike očekuje brz završetak istrage, utvrđivanje stvarnih motiva napada te kažnjavanje počinitelja. Predsjednica apelira na suzdržavanje od komentara o motivima napada do završetka istrage kako se ne bi podizale tenzije u javnosti'', stoji u priopćenju.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene