Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Koga još brinu propisi

A sad VIDEO: Pusić i Čačić došli iz krivog smjera, a Milanović otišao!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vesna Pusić i Radimir Čačić u Vladu su se dovezli iz krivog smjera, a premijer Zoran Milanović se iz Vlade odvezao - također u krivom smjeru.

Vozači su ministricu Pusić i potpredsjednika Čačića kao i obično dovezli ispred Vlade, ali ovaj put iz krivog smjera. Došli su iz ulice 29. listopada 1918., prošli Basaričekovu ulicu i skrenuli lijevo prema zgradi Vlade iako je jasno postavljen znak za krivi smjer.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović čeka se most? Milanović već ima podršku 57 zastupnika? "Pitali su nas želimo li razgovarati" Zoran Milanović komentar Lane Ružičić Zoran Milanović tipka...

>> VIDEO: Čačić drijemao na sjednici Vlade

Nakon što su iskrcali ministre, službeni vozači nastavili su voziti u krivom smjeru. No, nisu oni jedini. Nakon sjednice Vlade isto je učinio i vozač premijera Zorana Milanovića.

Neslužbeno se doznaje kako premijer nikada ne ide tim putem, no danas je tako učinjeno zbog radova na cestama te nove regulacije prometa.

Nije poznato zašto su to učinili vozači ministrice Pusić i Radimira Čačića.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene