Obavijesti Video Pretražite Navigacija
suvozač lakše ozlijeđen

Teška prometna nesreća: Nevezani vozač izgubio kontrolu nad vozilom, poginuo je

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Jedna je osoba poginula, a jedna je lakše ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju u noći na cesti između Srba i Kupirova.

Na županijskoj cesti između Srba i Kupirova u nedjelju u noći, oko 2:30, poginuo je 23-godišnjak kad je zbog neprilagođene brzine sletio s ceste i nakon višestrukog prevrtanja ispao iz vozila, izvijestili su iz Policijske uprave zadarske.

Teška nesreća dogodila se kad je mladi vozač, 23-godišnji hrvatski državljanin, upravljajući automobilom zadarskih registarskih oznaka i krećući se prema Srbu neprilagođenom brzinom stanju ceste, u zavoju izgubio kontrolu nad vozilom i sletio s kolnika.

Pročitajte i ovo Aleksej Navaljni i dalje puno nejasnoća Otkriveno gdje je tijelo Navaljnog: "Puno je modrica. Još nitko nije obavio obdukciju"

Prilikom zanošenja vozila i prelaska preko suprotnog kolničkog traka udario je u kameni nasip. Vozilo se prevrnulo, a vozač, koji nije nosio sigurnosni pojas, ispao je iz vozila i poginuo.

Putniku iz vozila, 26-godišnjem hrvatskom državljaninu, koji je koristio sigurnosni pojas, pružena je liječnička pomoć te su mu utvrđene lakše tjelesne ozljede.

Pročitajte i ovo Ilustracija odmah ga prestanite koristiti Može izazvati neplodnost i probleme u trudnoći: S tržišta se povlači ženski miris

O prometnoj nesreći obaviješteno je nadležno državno odvjetništvo u Karlovcu.

Zbog osiguranja mjesta događaja i za vrijeme provođenja očevida, na toj dionici ceste promet se odvijao uz posebnu regulaciju, naveli su iz PU zadarske.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene