Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kažnjen zbog šaranja zastave

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Umirovljeni branitelj, Mario Anić na nevjerojatan način zahtijeva da se zatrpani izvor vode otkopa. U znak prosvjeda prvo je vezao magarca uz zastavu, a zatim je na zastavi nacrtao srce. Intervenirala je i policija.

Nezadovoljni Ribničanin na orginalan se način odlučio boriti za svoja uvjerenja. 'Ukrašavanjem' državnog obilježja zaradio je prekršajnu prijavu za koju je predviđena kazna do tisuću kuna.

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi Video se brzo proširio Dubrovačka policija reagirala nakon snimke brutalne tučnjave: Uhićena dvojica maloljetnika Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola"

Na njegovu tvrdnju da se ne kažnjavaju navijači koji redovito ispisuju parole na nacionalni amblem policija nema odgovor.

Prvi put plavci su samo obišli mjesto gdje je osvanula Mariova instalacija. Tek su sljedeći dan reagirali na djelo ovog neshvaćenog umjetnika.

Već sljedeći dan policija je maknula zastavu i uzela je kao dokazni materijal. No, Mario kaže da će ovdje već sutra stajati nova zastava. Mještani kojima je dozlogrdilo njegovo ponašanje ne žele pred kameru, jer se boje za vlastitu sigurnost.

Prijavili su ga za prijetnje smrću te strahuju da će doći do fizičkog nasilja.

Pažnju policije i medija uspio je privući, a posla će s njim imati i prekršajni sud. No i dalje ne odustaje od svoje namjere. Do vode će, kaže, ako treba kopati i golim rukama.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene