Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Ništa novo'

Kaštela: Škola otvorena prije 11 dana već je - zatvorena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ravnateljica škole Bijaći, vrijedne 47 milijuna kuna, kaže da je nastava odgođena zbog radova na pristupnim cestama i ne vidi ništa posebno u tome.

Nova škola u Kaštelima, koja je svečano otvorena prije 11 dana, već je zatvorena. Učenici su u utorak trebali imati nastavu u novim učionicama, ali je početak nastave u 47 milijuna kuna vrijednoj Osnovnoj školi Bijaći odgođen zbog, kako kaže ravnateljica, radova na pristupnim cestama. Školu za 750 učenika otvorili su ministar Željko Jovanović, župan Zlatko Ževrnja i ravnateljica Jagoda Šošić.

Pročitajte i ovo Policija upala na skup desničara u Bruxellesu U Bruxellesu Policija upala na desničarski skup na kojem su glavni govornici Nigel Farage i Viktor Orban: "Ekstremna desnica nije dobrodošla" Slika nije dostupna Pohađa ju 17 đaka Jovanović otvorio školu u Sotinu: Obnova trajala tri godine

Nastavnica cijelu godinu ne pušta učenika na svoje satove - Ravnatelj ne zna što činiti!

'Zato što je tako bilo planirano i jer je zadnji nastavni dan prije proljetnih praznika bilo predviđeno otvaranje, a prvi dan preseljenje. Ne vidim nikakvog posebnog problema u tome', odgovorila je ravnateljica OŠ Bijaći Jagoda Šošić na pitanje zašto je održana svečanost otvaranja.

'To su naši običaji, ništa novo', komentirao je situaciju Branko iz Kaštel Novog.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene