Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U plusu 3 milijuna kuna!

DOBRA ORGANIZACIJA URODILA PLODOM Ova je bolnica u godinu dana od najgorih, postala među najboljima u Hrvatskoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dobra organizacija za ovu se bolnicu višestruko isplatila.

Karlovačka bolnica u godinu dana prošla je put od jedne od najgorih do jedne od najboljih bolnica u Hrvatskoj, prema kriterijima HZZO-a. Dobra organizacija, kvalitetna usluga i zadovoljni pacijenti zaslužni su za uspjeh ove bolnice.

Pročitajte i ovo Pobuna u Karlovcu - 3 Svaki dan nova pukotina Izbila pobuna, traže hitno zaustavljanje radova: "Ja izađem, ali iznad mene žive ljudi s troje male djece" Ilustracija Ozlijeđeno sedmero gostiju Konobarica koja je zapalila goste u pritvoru, policija objavila detalje

'Doktori su jako pristupačni, u svakom trenutku znam što mi se radi, nema nikakvih nepoznanica, znam što me čeka, tako da sam zadovoljan', kaže nam Zdenko iz Karlovca. Zadovoljni su i djelatnici. Medicinska sestra Valentina Domšić na svoje je radno mjesto stigla prije dva mjeseca.

'Kolegijalnost je za sada, prijateljski su svi raspoloženi, opuštena atmosfera', opisuje nam kratko svoje dojmove Valentina.

PUNE SE ČEKAONICE Slijedite ove upute kako biste izbjegli virus

Ova bolnica nije ni u minusu, već u plusu više od 3 milijuna kuna, a sve zahvaljujući dobroj organizaciji. Liste čekanja za neke preglede drastično su smanjene. UZV srca skraćen je tako sa 119 na 22 dana, UZV abdomena sa 69 na 37 dana, UZV dojke s 99 na 21 dan.

Milijuni se ulažu u nove tehnologije i obnovu bolnice. Nedavno su kupljena dva aparata za očnu polikliniku vrijedna oko 700 tisuća kuna.

Stanovnici Karlovačke županije zato mogu biti sigurni da u svojoj bolnici mogu dobiti kvalitetnu uslugu, a što poručuju iz bolnice pogledajte u prilogu!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene