Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kirurgija i plastična kirurgija

Karlovačka bolnica dobila vaskularni odjel vrijedan 3 i pol milijuna kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Općoj bolnici Karlovac otvoren je obnovljeni odjel za vaskularnu kirurgiju, plastičnu i kirurgiju dojke, vrijedan tri i pol milijuna kuna.

Ravnatelj je naglasio kako je ovo velika stvar za bolnicu jer je potreban adekvatan prostor za sve žene koje boluju od karcinoma dojke, kojih je na žalost sve više. Odjel je trebao svečano otvoriti ministar Milinović, no zbog smrtnog slučaja u obitelji, umjesto njega to je učinio državni tajnik Dražen Jurković.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Vrijedan 5 milijuna kuna Dječja bolnica Srebrnjak dobila Odjel za klinička ispitivanja Slika nije dostupna Oporavak u bolnici Ženi iz trbuha izvadili tumor težak 5 kilograma!

'Sve je to na korist prije svega pacijenata i uposlenika koji tu rade. Zato mi je ovdje posebno drago da danas otvaramo ovaj Odjel', istaknuo je Jurković.

'Odlučili smo se da ovi odjeli budu primjereno opremljeni, da bude boravak bolesnika kada su tu bolji, da se osjećaju kao doma i da im boravak u bolnici učinimo ljepšim', rekao je Nedjeljko Strikić, ravnatelj opće bolnice Karlovac.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene