Obavijesti Video Pretražite Navigacija
služi kaznu u Valturi

FOTO Kamere snimile Horvatinčića na slobodi, bio je u društvu ženske osobe

Tomislav Horvatinčić stigao u jednu od poznatijih pulskih konoba - 2
Tomislav Horvatinčić stigao u jednu od poznatijih pulskih konoba - 2 Dusko Marusic/Cropix
Aktualno Galerija Tomislav Horvatinčić stigao u jednu od poznatijih pulskih konoba - 1 Tomislav Horvatinčić stigao u jednu od poznatijih pulskih konoba - 1 Foto: Dusko Marusic/Cropix Tomislav Horvatinčić stigao u jednu od poznatijih pulskih konoba - 2 Tomislav Horvatinčić stigao u jednu od poznatijih pulskih konoba - 2 Foto: Dusko Marusic/Cropix Tomislav Horvatinčić stigao u jednu od poznatijih pulskih konoba - 3 Tomislav Horvatinčić stigao u jednu od poznatijih pulskih konoba - 3 Foto: Dusko Marusic/Cropix Tomislav Horvatinčić stigao u jednu od poznatijih pulskih konoba - 4 Tomislav Horvatinčić stigao u jednu od poznatijih pulskih konoba - 4 Foto: Dusko Marusic/Cropix +1 Tomislav Horvatinčić stigao u jednu od poznatijih pulskih konoba - 5 Galerija 1/6 >>
Tomislav Horvatinčić snimljen je u društvu ženske osobe u Puli kraj koje služi kaznu u kaznionici otvorenog tipa.

Deset godina nakon što je na moru brodom usmrtio bračni par, Tomislav Horvatinčić osuđen je na četiri godine i 10 mjeseci zatvora.

Kaznu je do sada služio u Centru za dijagnostiku kaznionice u Remetincu, zatim u kaznionici u Lipovici te na rehabilitaciji u Krapinskim Toplicama. Prije premještaja koji je dobio na zahtjev upravitelja u kaznionicu otvorenog tipa u Valturi kod Pule, kaznu je služio u kaznionici Lipovica-Pupovača.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković - 4 Obratio se medijima Plenković o vojnom roku: "Mislite da su Ukrajinci prije 2013. gledali na vojsku kao danas? Svima se optika mijenja"

Tamo je imao pravo na izvankaznioničke pogodnosti pa ga se često puta moglo vidjeti kako šeta na slobodi

Njegov odlazak u zatvor odgađan je zbog zdravstvenog stanja, a koliko će kazne odslužiti u zatvoru nije poznato jer su podaci tajni.

Pročitajte i ovo Ilustracija Provjerite zalihe Povlače se popularni keksi, mogu sadržavati metal

Kamere su ga zabilježile na slobodi i ove subote. U pratnji ženske osobe stigao je u jednu od poznatijih pulskih konoba. Pogledajte kako je to izgledalo u galeriji.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene