Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U TREPTAJU OKA

Stotinka sekunde dijelila ga od tragedije! Kamera snimila stravičan trenutak pada krova s dugoreške vijećnice, vozač za dlaku izbjegao golemi komad lima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozač automobila krenuo se preparkirati na natkriveno parkirno mjesto kad je krenula padati jaka tuča. A onda je sa zgrade pred njegov automobil doletio komad lima s krova.

Nevjerojatan video zabilježila je nadzorna kamera Radio Mrežnice usred nevremena koje je danas predvečer pogodilo taj kraj. U istoj zgradi nalazi se i dugoreška Gradska vijećnica.

Pročitajte i ovo tuča Tuča i grmljavina VIDEO/FOTO Veliko nevrijeme u središnjoj Istri: Tuča i munje iznenadile stanovnike Boris Štokovac, zapovjednik JVP Umag GRMLJAVINSKI PLJUSAK I U ZAGREBU Zbrajaju se posljedice snažnog nevremena: Na karlovačkom području letjeli krovovi, razbijeni automobili... U Istri vjetar obarao stabla, kiša poplavila prometnice

Vozač automobila krenuo se preparkirati na natkriveno parkirno mjesto kad je počela padati jaka tuča. Bježeći od komada leda, unatrag je ulazio na parkirno mjesto kada je, dok je još kočio, ogroman komad limenog krova doletio ravno ispred njegovog vozila, na mjesto gdje se nalazio samo nekoliko trenutaka ranije.

Potreseni vozač izašao je iz automobila, vjerojatno ni sam ne vjerujući da je upravo izbjegao veću tragediju.

Video nadzorne kamere Radio Mrežnice pogledajte u nastavku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene