Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bliski suradnici tvrde

Kalmeta spreman dati ostavku?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U bliskim krugovima ministra Božisdara Kalemte tvrde da će on, ukoliko premijerka Jadranka Kosor to od njega bude tražila, bez pogovora podnijeti ostavku.

Trenutno najprozivaniji ministar Božidar Kalmeta nije samo jedan od potpredsjednika stranke nego i čovjek koji predvodi HDZ u IX. izbornoj jedinici u kojoj je osvojio čak deset zastupničkih mjesta, piše Večerrnji list.

Pročitajte i ovo Leo Varadkar Emotivan govor Irski premijer Varadkar neočekivano podnio ostavku: "Nemam ništa drugo zacrtano" Nadzorni odbor Centra za gospodarenje otpadom Kaštijun podnio ostavku Totalni kolaps sustava Masovna ostavka u Centru za gospodarenje otpadom: "Istrijani mogu očekivati smrad ako se situacija ne shvati ozbiljno"

>> Smjena Kalmete ne prolazi, SDP nema dovoljno ruku

Upravo zato što je svjestan da bi njegovo protivljenje eventualnoj premijerkinoj molbi da se povuče moglo izazvati lom, Kalmeta ju je spreman poslušati bez ijedne riječi, tvrde njegovi prijatelji, a prenosi Večernji list. Navode kako je on bio lojalan i Franji Tuđmanu i Ivi Sanaderu, pa će tako biti lojalan i Jadranki Kosor.

 

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene