Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sinovčić: 'Prevarili su me'

Zadar: Kalmeta ponovno šef županijskog HDZ-a, podržat će Karamarka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prema prvim neslužbenim rezultatima, izbore za šefa HDZ-a Zadarske županije dobio je ponovno Božidar Kalmeta sa osvojenih 179 glasova, dok je njegov konkurent Reno Sinovčić prikupio 100 glasova.

Sinovčić je odmah priznao poraz rekavši da je do kraja očekivao pobjedu jer mu je, kako kaže, 210 osoba obećalo potporu. No, kako je rekao prevarili su ga. 'Pitam se kako će ti ljudi noćas spavati', izjavio je Sinovčić, dok je Kalmeta odmah najavio da će na izborima za predsjednika stranke podržati Tomislava Karamarka.

Pročitajte i ovo Božo Petrov "Izbrisat će Hrvate" Petrov se obrušio na HDZ: "Protiv smo da se Hrvate šalje u inozemstvo, a dovodi svjetsku sirotinju" Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković Najavio let Rafalea Plenković o pregovorima s DP-om, obrušio se na Milanovića: "Sakrio se kao mali miš"

Inače, prije današnje Izborne skupštine Županijskog HDZ-a, koja je bila zatvorena za javnost, i Sinovčić i Kalmeta izjavili su da su uvjereni u svoju pobjedu. 'Dosta je jednoumlja u HDZ-u. Uvjeren sam u uvjerljivu pobjedu', izjavio je Sinovčić.

'Uvjeren sam u svoju pobjedu', poručio je Kalmeta. Na pitanje zašto je sjednica zatvorena za javnost Sinovčić je rekao da se 'boje onoga što će reći'.

>> Kalmeta naljutio Kosor: 'Mi smo veliki klub, ne mislimo svi isto'

>> Zadarski tužitelj kažnjen zbog objavljenih fotografija Rene Sinovčića

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene