Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pala temperatura

Kakvo proljeće: Snijeg u Konavlima, na Visu orkansko jugo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon dugotrajnijeg razdoblja visokih temperatura već nekoliko dana su temperature nezavidno niske. A na konavoskim vrhovima pao je i snijeg.

Pad temperatura na konavoske je vrhove Sniježnice i Bjelotine donio i nekoliko centimetara snijega. Pretpostavlja se da ga je palo oko pet centimetara, a moguće je da će padati i sutra, piše Dubrovački vjesnik.

Pročitajte i ovo Krčki most Život na otoku Bura dirigira, otočanima oduzeli note, ali čini se da stižu dobre vijesti: Što su nadležni dogovorili o Krčkome mostu? Crveni meteoalarm za Sjeverni Jadran: Ilustracija - 4 Crveni meteoalarm Vjetar i dalje stvara velike probleme u prometu: Kod Rijeke se prevrnuo kamion, no bar se struja vratila u Liku

Danas poslijepodne je na meteorološkoj postaji Gruda temperatura pala na svega 6 stupnjeva a još hladnije bilo je u višim područjima.

U 17:57 stiglo proljeće! Evo kakvo nas vrijeme očekuje

Na Visu su, pak, izmjereni orkanski udari juga od 140 kilometara na sat, a olujnih udara jačih od 80 kilometara na sat bilo je uz obalu na dubrovačkom području. Na sjevernom Jadranu bura je u jačanju, a tijekom poslijepodnevnih sati ponegdje su zabilježeni orkanski udari bure ispod Velebita i na Krčkom mostu. (Hina/T.V.)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene