Obavijesti Video Pretražite Navigacija
TIK DO PLAŽE I MORA

Kako besplatno ljetovati u Zadru: Neviđeni bezobrazluk u bivšem kampu Punta Bajlo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
"Sramota je da se ovako odnose prema našoj zemlji, s obzirom na to da u jednoj Austriji ne bi mogli spavati u autu 5 min i dobili bi astronomsku kaznu uz sve to", istaknula je čitateljica DNEVNIK.hr-a.

Turistička sezona u punom je jeku. Hrvatska obala vrvi turistima koji su smješteni u kampovima, hotelima i privatnom smještaju. No, kako se ovih dana svugdje traži krevet više, ima i onih koji su tom problemu doskočili na domišljat – i prilično bezobrazan – način.

Pročitajte i ovo Zadnji vikend u kolovozu - 3 ljetni odmor Posljednji je turistički vikend u kolovozu, očekuju se velike gužve Budva grad je poluprazan Debakl sezone u jadranskom turističkom središtu: "Točno je da smo digli cijene, ali..."

Redakciji DNEVNIK.hr-a obratila se čitateljica koja ljetuje kod nekadašnjeg zadarskog kampa Punta Bajlo, koji je danas plaža. "Prema onome što sam sama vidjela jer boravim ovdje već tri tjedna, i prema komentarima lokalaca, nekoliko auta austrijskih i talijanskih tablica stoji ovdje već mjesec dana. Ovi ljudi besplatno ljetuju u Hrvatskoj zbog toga što nisu podigli šator i imaju auto. Ustvari, auto je sve što vam treba za ljeto u Hrvatskoj.

Budući da postoji znak zabrane za kamp-kućice i dizanje šatora, komunalni redari ništa ne mogu jer mreže između dva drveta nisu zabranjene. Policija je obaviještena, međutim ni oni ne mogu ništa jer nema šatora", navela je čitateljica.

Istaknula je i kako se stanari prvih kuća do plaže žale zbog buke i toga što "kampisti" obavljaju nuždu u šumici pod njihovim prozorima. "Sramota je da se ovako odnose prema našoj zemlji, s obzirom na to da u Austriji ne bi mogli spavati u autu 5 min i dobili bi astronomsku kaznu uz sve to", istaknula je čitateljica (podaci poznati redakciji).

Kako izgleda divlji kamp austrijskih i talijanskih turista, možete pogledati u priloženoj fotogaleriji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene