Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drski motorist

Jurio 300 km/h pa poručio policiji da mu 'po....'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
A.J. uspio je izbjeći policiji vozeći 300 km/h i još im je na Facebook ostavio poruku: 'Oni koji su me jučer ganjali s rotirkama mogu mi po...'.

Policajci su ga uhvatili i kažnjen je sa 6 800 kuna, 10 mjeseci ne smije voziti i još je dobio 115 dana uvjetne kazne zatvora.

Pročitajte i ovo Koprivnica - Sponge city Sponge City Središte Podravine postaje grad spužva: Projekt je vrijedan dva milijuna eura Ilustracija Nije joj prvi put Filmska potjera: Policija jurila za ukradenim autom, unutra su zatekli prizor koji nisu očekivali

Kako piše Podravski list 25-godišnjak iz Molvi je na svojoj Hondi CBR 1000 jurio 300 km/h. Policija ga je pratila od Koprivnice do Svete Helene gdje im je uspio pobjeći. U potjeri J. je ulazio u 'škarice', pretjacao kolonu i nekoliko puta prošao kroz crveno ugrožavajući sve sudionike prometa.

>> VIDEO: Suluda jurnjava Zagrebom od 250 km/h

Iako im je pobjegao, policija nije odustala već je provjerila sve nadzorne kamere benzinskih crpki jer je Jakopović na jednoj točio gorivo. Ubrzo je uhićen u Zagrebu na radnom mjestu u Bilić-Erić Securityu.

Kako piše list, J. je još stigao i na Facebook ostaviti poruku policiji uvredljiva sadržaja. Nakon prekršajne prijave priveden je sucu Prekršajnog suda koji mu je izrekao kaznu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene