Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Status na Facebooku

Ministar OŠTRO odgovara: Vama prepuštam politiziranje, demagogiju i nekorektnost

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Željko Jovanović, ministar obrazovanja, znanosti i sporta, oštro je odgovorio na prozivke od strane vukovarskog župana Bože Galića.

Podsjetimo, vukovarsko- srijemski župan Božo Galić uputio je otvoreno pismo ministru Željku Jovanoviću u svezi kandidature Marije Budimir za mjesto ravnateljice Osnovne škole Siniše Glavaševića u Vukovaru. Naime, Jovanović nije prihvatio prijedlog Školskog odobra koji je jednoglasno izabrao i predložio Budimir za mjesto ravnateljice. Galić takvu odluku smatra 'političkom, nekorektnom i nehumanom'.

Pročitajte i ovo Mariusz Kaminski Stranka Pravo i pravda Bivši poljski ministar započeo štrajk glađu u zatvoru: "Politički sam zatvorenik" Državni stan - 4 Ima pravo, ali... Dnevnik Nove TV doznaje kakav je stan izabrao novi ministar gospodarstva

Vukovarski župan Jovanoviću: Vaša odluka je politička, nekorektna i nehumana

Ministar Jovanović vrlo je skoro odgovorio statusom na Facebooku.

Status ministra Jovanovića prenosimo u cijelosti:

'Odluka o neprihvaćanju prijedloga Školskog odbora Osnovne škole Siniše Glavaševića iz Vukovara, koji je predložio Mariju Budimir na mjesto ravnateljice škole nema veze s politikom, nego s moralom i principom. Niti jedna ravnateljica ili ravnatelj koji budu razriješeni zbog nezakonitog izbora ili drugih nezakonitosti u svom radu neće nikada dobiti moju suglasnost za ponovni izbor na ravnateljsko mjesto u Rijeci, Zagrebu, Splitu, Vukovaru ili bilo kojem drugom gradu.

To je jedina istina i u ovom slučaju!

Ravnatelj ne može imati nijednu mrlju u svom životopisu!

A što se tiće moje informiranosti o školstvu u Vašoj županiji ono je jako dobro, jer nijedan ministar prije mene nije bio toliko često u Vukovaru i riješavao probleme vukovarskih osnovnih i srednjih škola. To Vi možda ne znate, ali znaju Vaš zamjenik i saborski zastupnici iz Vukovara koje sam sretao i s kojima sam razgovarao i zajdnički rješavao probleme u cilju osiguravanja što je moguće boljih uvjeta u vukovarskim školama. Tako ću nastaviti i dalje, a Vama prepuštam politiziranje, demagogiju i nekorektnost!', napisao je ministar Jovanović na Facebooku. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene