Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odgovor HDZ-u

Jovanović neće dati ostavku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Željko Jovanović, saborski zastupnik SDP-a predsjednik Nacionalnog vijeća za suzbijanje korupcije, neće dati ostavku na tu dužnost što je od njega tražio Klub zastupnika HDZ-a optužujući ga kako je previše politički nastrojen.

'Ponosan sam na svoj rad i, ne da neću dati ostavku, nego ću raditi još intenzivnije, još beskompromisnije u razračunavanju s korupcijom, iz bilo koje stranke ona dolazila', rekao je Jovanović dodajući kako će, ukoliko ga HDZ-ova većina odluči smijeniti to biti najbolji dokaz koliko se boje istine o kojoj govori.

Pročitajte i ovo Ministar Božinović pozvao je Bojana Ivoševića da da ostavku Policajac u sačekuši? Božinović pozvao Puljkova zamjenika na radikalan potez: "Uvijek kad im nešto propadne za to prozivaju splitsku policiju..." Ivan Kaštelan, reporter Dnevnika Nove TV Šok u Splitu zbog ostavke Tko je novi šef splitske policije? "Pamti ga se i kao glavnog ravnatelja policije s najkraćim stažem"

Jovanović je u svojem istupu naglasio kako je EU rad Nacionalnog vijeća ocijenila pozitivnim, a samo Vijeće je više puta ukazalo na kriminal u državnim tvrtkama te otvorilo raspravu o radu Carinske uprave te o potrebi kvalitetnijeg financiranja političkih stranaka.

>> Jovanović 'raspalio' Sabor: 'Nešto se vrati kao bumerang'

>> 'Umjesto Jovanovića hoćemo manje politikanski nastrojenu osobu'

'Odbacujem optužbe da sam zajedno sa stranačkim kolegom Slavkom Linićem radio pritisak na pravosudna tijela zbog afere riječkih tržnica. Ukoliko HDZ za dnevni red Nacionalnog vijeća predloži raspravu o riječkim tržnicama ja ću je sigurno staviri', rekao je Jovanović. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene