Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predsjednik u Međimurju

Josipović: Svi moramo stisnuti gas do daske

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Ivo Josipović poručio je kako svi moramo 'stisnuti gas do daske' kako bi dovršili pregovore i ratifikacijske procese s EU do kraja ove godine.

Predsjednik je istaknuo kako nije dobro i povoljno što izvjestitelj Europskog parlamenta za Hrvatsku Hannes Swoboda govori kako ćemo u EU ući sredinom 2013. godine ili, još gore, 2014.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Slučaj APN Milanović: ''I dalje vraćam kredit. Država je Banožiću omogućila sve u životu'' Ilustracija Okršaj na dvorištu Nećak nožem napao strica, a onda je njegov sin uzeo sjekiru: 20-godišnjak se bori za život

'Hrvatska je dobila ne samo snažnu potporu Njemačke, u kojoj sam nedavno bio, nego i drugih zemalja za taj plan, naravno uz ogradu da ispunimo uvjete. Mislim da smo vrlo blizu toga i da možemo s optimizmom gledati na to', kazao je.

>> Članstvo Hrvatske u EU najizglednije 2014.

Josipović je danas u posjetu Međimurskoj županiji gdje je razgovarao s čelnicima županije i grada. Kazao je kako je saznao da se niti jedan od investicijskih projekata ne odnosi na međimursku županiju te da će pitati premijerku Jadranku Kosor zašto je to tako.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene