Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Spreman vratiti novac ako jest

Josipović: Ježićeva donacija za moju kampanju nema veze s kriminalnim radnjama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Republike Ivo Josipović smatra da se može dokazati da donacija Roberta Ježića, nedavno uhićenog vlasnika Diokija i Novog lista, za njegovu predsjedničku izbornu kampanju u visini 200 tisuća kuna nije u vezi s Ježićevim kriminalnim radnjama, a ako bi se dokazalo suprotno, rekao je da je spreman vratiti donirani novac.

'Lako se može dokazati da ta donacija nije imala nikave veze s Ježićevim kriminalnim radnjama. Ako se dokaže suprotno, spreman sam vratiti taj novac', poručio je Josipović na javnom radiju.

Pročitajte i ovo Zahrđali projektil pronađen u garaži u SAD-u - 1 Čišćenje garaže FOTO Htio je muzeju donirati nuklearni projektil, na vrata mu je ubrzo pokucala policija Pomozimo mališanima iz udruge Vukovarski leptirići Pokrovitelj Telemach Dječji osmijeh nema cijenu: Pomozimo mališanima iz udruge Vukovarski leptirići

Dodao je i kako je Ježić bio ugledan gospodarstvenik te da nije bilo nikakve sumnje u njegov rad. S te strane, savjest mi je mirna, rekao je Josipović, dodavši kako bi povrat toga novca imao smisla samo ako bi se dokazala uzročna veza između te donacije i Ježićevih kriminalnih aktivnosti. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene