Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izuzeće prvog potpredsjednika

Karamarko do daljnjeg neće sudjelovati u donošenju odluka o INA-i!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon reakcije javnosti na povezanost tvrtke njegove supruge s tvrtkom Josipa Petrovića, Tomislav Karamarko izuzeo se iz procesa donošenja odluka vezanih za INA-u.

Na svom Facebook profilu Tomislav Karamarko obznanio je kako se povlači iz procesa donošenja odluka vezano za INA-u zbog, kako navodi, medijskog linča na njega i njegovu obitelj.

Pročitajte i ovo Tomislav Karamarko na općem saboru HDZ-a govorio i o svojoj kandidaturi Karamarko savjetuje vodstvu HDZ-a da osnuje Domoljubnu koaliciju broj dva Naftna platforma Geofizički podaci Hrvatska i Kanada zajedno će tražiti naftu i plin: Grade se četiri nove bušotine

Njegovo izuzeće trajat će sve dok Povjerenstvo za sprječavanje sukoba interesa ne donese odluku prema zahtjevu koji im je uputio.

Dodajmo tome i da je premijer Orešković na pressici neposredno prije početka Vlade, rekao kako vjeruje da Karamarko nije učinio ništa protivno zakonu te da čeka odluku Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa.

Orešković je najavio i da će formirati poseban, svoj tim za INA-u, i više se uključiti u cijeli proces oko te kompanije. Kazao je da će on voditi proces oko INA-e. Na pitanje hoće li Hrvatska izaći iz arbitraže, istaknuo je da arbitraža ide dalje, ali da će pregovarati s MOL-om.
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene