Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potvrdio odvjetnik

Josip Perković završio u zatvorskoj bolnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Josip Perković od sinoć se nalazi u zatvorskoj bolnici u Svetošimunskoj, potvrdio je njegov odvjetnik Anto Nobilo.

Josipu Perkoviću je jučer nakon cjelodnevnog postupka pozlilo, a s obzirom da ima kronične zdravstvene probleme prebačen je u zatvorsku bolnicu kako bi mogao dobiti svu potrebnu skrb.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Osuđen za ubojstvo Đurekovića Josip Perković dobio kaznu od 30 godina zatvora Njemački vrhovni sud odbio žalbe (Foto: dnevnik.hr) Kod nas nema doživotnog zatvora Perković i Mustač stižu u siječnju na odsluženje kazne u Hrvatsku, no koliko će godina odležati?

Njegov odvjetnik Anto Nobilo još je jučer novinarima kazao kako 'zdravstveno stanje gospodina Perkovića nije i neće biti argument koji će koristiti kako bi pokušali izbjeći izručenje Njemačkoj'.

Još je sinoć novinarima Nobilo objašnjavao da je riječ o kroničnim bolestima s kojima se Perković već godinama nosi i koje se mogu kontrolirati lijekovima.

Perkoviću ODREĐEN ISTRAŽNI ZATVOR! Nobilo: 'Protivi se izručenju iz tri razloga'

Odvjetnik Nobilo danas će podnijeti žalbu protiv jučerašnje odluke o istražnom zatvoru jer smatra da je donesena suprotno zakonu.

Sud je, pojašnjava Nobilo, odredio zadržavanje Perkovića bez navođenja razloga. Državno je odvjetništvo zatražilo istražni zatvor zbog mogućnosti bijega, ali Nobilo kaže da su na sudu ponudili putovnicu kao jamstvo da bijega neće biti. No sud je ipak kaže Nobio donio odluku o pritvoru, a da u obrazloženju bijeg, kao razlog, ni ne spominje.  

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene