Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sinoć -munje na Jadranu

Još samo malo strpljenja....za vikend ponovno...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Promjenljivo do pretežno oblačno s mjestimičnom kišom, te pljuskovima s grmljavinom. Sutra razvedravanje, a vikend donosi toplo i sunčano vrijeme.

Najviše kiše očekuje se ujutro i prijepodne na sjevernom Jadranu i u gorskim predjelima, a zatim u Dalmaciji, prognoza je  DHMZ-a. Na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana slaba i umjerena bura i sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka većinom od 14 do 19, a na Jadranu od 20 do 25 Celzijusa.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vremenska prognoza Kakva će biti najavljena promjena vremena? Što sve možemo očekivati donosi meteorolog Ivan Čačić Ilustracija Crveni meteoalarm Stiže velika promjena vremena, ponegdje će padati i snijeg: U jednom dijelu Hrvatske vrijeme će biti izuzetno opasno

U petak djelomice sunčano uz promjenjivu naoblaku i nestabilno, pa se još očekuju kratkotrajni loklani pljuskovi, na Jadranu i grmljavina.

>>VIDEO Kod Rovinja snimljena 'DVOGLAVA' pijavica!

U subotu i nedjelju pretežno sunčano i postupno toplije. Jutra će biti svježa, pogotovo u unutrašnjosti uz mjestimičnu maglu. Vjetar slab, na Jadranu u petak još umjerena bura i sjeverozapadnjak.

A u iščekivanju možda i zadnjeg sunčanog vikenda ovog 'babljeg' ljeta, uživajte u predivnim fotografijama i video snimci igre munja nad morem,  koje su nam poslali naši čitatelji iz Splita, Stobreča i s Hvara.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene