Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oluja u Istri

VIDEO Kod Rovinja snimljena 'DVOGLAVA' pijavica!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kod Rovinja je tijekom poslijepodneva snimljena 'dvoglava' pijavica, odnosno dva tornada jedan pored drugoga. Vrtlozi su se stvorili nad morem i zasad nema informacija jesu li uzrokovali kakvu štetu.

Je li i kod vas bilo nevremena? Javite nam se s informacijama i fotografijama na moj.report@novatv.hr, ali vodite računa da se prilikom snimanja ne dovodite u opasnost!

Pročitajte i ovo Ilustracija Vremenska prognoza Oblaci i kiša još će kratko potrajati, a doznajte hoće li na Uskrs zasjati sunce Ilustracija Vremenska prognoza Stiglo nam je proljeće: Meteorolog otkrio što nas čeka na početku novog tjedna

Nakon što je u noći na srijedu dobar dio unutrašnjosti pogodilo kišno nevrijeme, vremenske su nepogode u Hrvatskoj zabilježene i tijekom današnjeg poslijepodneva.

Nad morem u blizini Rovinja zabilježena je 'dvoglava' pijavica.

>> Pljuštalo cijelu noć, prometnice pod vodom!

Informacija o eventualnim štetama s tog područja zasad nema. Priloženi video 'plesa' dviju pijavica snimio je Igor Kizem.

Sutra i dalje oblačno s kišom, tek u noći na petak djelomično razvedravanje

Prema prognozi Državnog hidrometeorološkog zavoda, sutra se u kopnenom području očekuje pretežno oblačno povremeno s kišom, a tek se navečer i u noći na petak očekuje djelomično razvedravanje sa zapada.

Na Jadranu promjenjivo oblačno, na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana uglavnom u noći i prijepodne, a na južnom dijelu i poslijepodne, povremeno s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Obilnija kiša očekuje se mjestimice u Dalmaciji.

Vjetar slab, na sjevernom Jadranu većinom umjerena bura, na srednjem sjeverozapadnjak, a na južnom jugozapadnjak. Jutarnja temperatura uglavnom između 8 i 13, na Jadranu od 14 do 20, a najviša dnevna od 14 do 20, na Jadranu 20 do 26°C.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene