Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Još nepoznato podrijetlo zmije došle s bananama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Split još priča o egzotičnoj zmiji koja je tijekom vikenda iskočila iz banana u prodavaonici trgovačkog lanca Tommy. Trgovci sa strahom otvaraju kutije s voćem, a veterinari ne znaju što s nepoznatom zmijom koju još uvijek promatraju.

Čini se da je jedna mušterija u prodavaonici Tommy tražila da joj se otvori nova kutija banana. Prodavačica je to i učinila, a iznutra je izmigoljila pola metra zmija.

Pročitajte i ovo Banane propadaju (Foto: Dnevnik.hr) Panamska bolest Problem s bananama: U kolumbiji zatvoreno 175 hektara plantaža zbog gljivičnog oboljenja Tomislav Panenić u Saboru (Screenshot YouTube) ZA GOVORNICOM Mostovac u 3 ujutro umirao od smijeha u Saboru: "Ako ste primijetili, banane su poskupjele..."

>> Split: Ženu napala zmija iz kutije banana

Kupcima splitskog Tommyja u Bušićevoj ulici ovo je danas glavna priča, a sigurno će to i ostati duže vrijeme. 

Nakon prve panike u Tommyju, dotrčali su veterinari i nekako zmiju namamili u bocu. Sada se nalazi u terariju Veterinarske stanice Filipović. 

Banane su stigle iz južne Amerike, iz Ekvadora. Je li i zmija ekvadorska, je li otrovna i koliko, čime se hrani? Odgovore će uskoro dati stručnjaci iz Zagreba.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene