Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kobne štikle

Još jedna je pala!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon ministrice Holy, još jedna dama iz visoke politike nije izdržala na visokim potpeticama! Nezgodni trenutak zabilježila je samo kamera Nove TV!

Kiša i sklisko tlo ili previsoke potpetice - što je krivo za pad Zrinke Vrabec Mojzeš, predsjednikove savjetnica za društvene djelatnosti zna samo ona.

Naime, s predsjednikom Ivom Josipovićem je nakon sastanka s vukovarskim gradonačelnikom, krenula u grad na kavu s građanima. No, na trenutak je završila na podu. I inače energična bivša novinarka odmah se podignula, uzela svoju štiklu s poda i obula je te nastavila dalje.

>> Pogledajte što se dogodilo ministrici Holy na štiklama u Zagorju!

Hoće li jedan od tema na zajedničkoj kavi biti i padovi hrvatskih političarki u štiklama, ne znamo. No činjenica je da je prije nekoliko dana na vrtoglavim potpeticama spotaknula i ministrica zaštite okoliša Mirela Holy.  koja je prilikom obilaska jedne likovne kolonije u Zaboku čak dva puta pala na stražnjicu. I ona je nosila cipele s potpeticom od 10-tak centimetara.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene