Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Jedan navodno priznao, policija najavila press konferenciju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako neslužbeno doznajemo, jedan od privedenih osumnjičenika koji se dovode u vezu s ubojstvom Pukanića i Franjića, priznao je ubojstvo.

O kome se točno radi nije poznato, no indikativno može biti to što je Robert Matanić izrazio želju da svoj iskaz da USKOK-u pa ga se već povezuje sa statusom svjedoka pokajnika.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Suđenje stoljeća' Za ubojstvo Pukanića i Franjića 150 godina zatvora Slika nije dostupna 'Suđenje stoljeća' Danas presude optuženima za ubojstvo Pukanića i Franjića

>> Matanić želi razgovarati s USKOK-om. Postaje pokajnik?

Nakon isteka prvih 24 sata, policija je od suda dobila dodatnih 24 sata za kriminalističku obradu nad osumnjičenicima. 

>> Za ubojstvo Pukanića i Franjića uhićeno 10 osoba

Borovec je rekao da će policija 'kad obavi posao' podnijeti kaznene prijave. 

Pretrage u Vukojevcu zbog atentata na Pukanića

Objekt kojeg je policija danas pretražila na području Siska nedavno je prodan, a prema riječima mještana ispred njega su proteklih mjeseci viđali brojni automobili raznih registarskih pločica. No, dodaju kako nisu zamjećivali da je netko u kući ikada noćio.

Ima li ova pretraga veze sa stanovitim Elvisom Hadžićem koji je uhićen u Velikoj Kladuši zbog veze sa ubojstvom Ive Pukanića, a koji je, navodno, u rodbinskoj vezi i s jednim bivšim policijskim djelatnikom sa sisačkog područja, Sisak.info, piše kako nije mogao doznati. 

Prema riječima glasnogovornice PU Sisačko-moslavačke županije, Ive Hranitelj više o detaljima ove istrage Ravnateljstvo policije objavit će na konferenciji za novinare koja je najavljena za 17 sati.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene