Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napao i drugog maloljetnika

Jedan od osumnjičenih za napad na Luku Ritza ponovno priveden

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan od četvorice osumnjičenih napadača na Luku Ritza, 4. veljače priveden je u zagrebačku policijsku postaju. Policija je osumnjičenog privela zbog sudjelovanja u tučnjavi prošlog rujna u Maksimirskoj ulici.

Zagrebačkoj policiji je u rujnu prošle godine prijavljeno da je 15-godišnjaka napala mlađa muška osoba, nedaleko zološkog vrta. 'Policija je zaključila da je napadač mladić koji je osumnjičen i za brutalni napad na Luku Ritza', potvrdila je Aleksandara Ljuba, glasnogovornica PUZ-a. Osumnjičeni napadač je nakon ispitivanja kod istražnog suca pušten da se brani sa slobode.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kad će se napadač maknuti s ulice? 'Pretučeni dečko je mogao završiti kao moj Luka' Slika nije dostupna Objavljen fotorobot ubojice maturanta Luke Ritza

>> Optuženi za ubojstvo Luke Ritza pušteni na slobodu

Podsjetimo, maloljetnici osumnjičeni za premlaćivanje maturanta Grafičke škole pušteni su 21. siječnja na slobodu na kojoj će čekati suđenje budući da je od njihova uhićenja prošlo tri mjeseca. Naime, uhićeni su 21. listopada 2008. godine, svi su prijavljeni za nasilničko ponašanje dok su dvojica osumnjičena za nanošenje teških ozljeda, a dvojica za nanošenje teških ozljeda sa smrtnom posljedicom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene